Naglar

Qauz är en underskola till Nail Pro Store i Norrköping. Vi har utbildningar för dig som är eller vill bli nagelterapeut. Möjlighet till individanpassat schema finns.

Nagelterapeututbildning för nybörjare

Under vår utbildning kommer du som elev hos oss att lära dig allt du behöver för att kunna examineras och bli en framgångsrik nagelterapeut. Utbildningen bedrivs på halvdistans vilket kräver god disciplin och arbetsmoral. Tiden mellan kurstillfällena på skolan ägnas åt praktik, vilket är avgörande för att Du ska komma upp till den klass som krävs för att klara examen. Under utbildningen kommer vi att arbeta med följande områden: Historik Etik för nagelterapeuter Allmän anatomi och fysiologi Produktkunskap Nagelns anatomi och fysiologi Manikyr Mikrobiologi Behandlingar med gelé Naglarnas åkommor och sjukdomar Problemlösning Hygien Den perfekta nageln Ergonomi Ekonomi, företagande och försäljning

Examen

Certifikat utdelas när du blivit godkänd i det praktiska och teoretiska provet. För att genomföra provet kräver vi 100% närvaro vid de lärarledda lektionerna samt minst 88 timmars genomförd och dokumenterad praktik. Vid avklarad och godkänd examen eller godkänd konverteringskurs erhålls ett internationellt certifikat vilket gör det möjligt att jobba med Akzentz professionella nagelprodukter över hela världen. Vid ej godkänt slutprov ges eleven tillfälle att göra om provet.

Antagningskrav

Inga förkunskaper krävs för grundutbildningen.

Skolan

Lokalerna är godkända av miljö och hälsoskydd och har kontrollerad mekanisk ventilation. Vi tillhandahåller handskar, munskydd och förkläden för elevens säkerhet. Utbildning sker i små grupper så att varje elev får den hjälp och det stöd den behöver. Nybörjarutbildningen bedrivs i grupper om högst 6 personer.

Kursavgift & anmälan

Grundutbildningen kostar 28000 :- inkl. moms.  Kursavgiften ska vara oss tillhanda senast 14 dagar innan kursstart. Anmälan är bindande och återbetalas ej oavsett orsak. Vid tillstyrkt sjukdom erbjuds plats vid nästa kurstillfälle. Behöver du hjälp med finansieringen? Vi samarbetar med Medical Finance som hjälper dig med en avbetalningsplan.
Vid frågor och anmälan kontakta qauzab@hotmail.com.

Fransar

Qauz är en underskola till Cosmetic Perfection, skolan för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din nya utbildning. Vi jobbar med intensivare kurser och mindre grupper. Du har alltid stöttning av din lärare och elevgrupp under och efter avslutad kurs.
Certifikaten är internationella och ger dig möjlighet att handla i alla webshopar.

Kombinerad fransutbildning

Kursavgift: 17900kr
Anmälningsavgift: 5500kr betalas in för att boka en plats. Resterande belopp betalas in senast två veckor innan kursstart.
Vi erbjuder en kombinerad kurs i fransförlängning där du får lära dig både singelfransar, flat lashes, volym och underfransar i samma kurs! Kursen är på 3+1+1 dag med teori varvat med praktik. Vi kör på intensivt med tre långa dagar. Därefter är det egen praktik hemma, en valfri praktikdag på skolan och en dag för slutprov. Du får med dig ett startkit och teori till ett värde av 7,500kr ink en kvalificerad härdplastutbildning. Efter avklarat slutprov så erhålles ett internationellt certifikat i både singel och volym.

Grundutbildning i singelfransar

Kursavgift: 12000kr
Anmälningsavgift: 4000kr betalas in för att boka en plats. Resterande belopp betalas in senast två veckor innan kursstart.
Kursplan: Historia, arbetsskydd, anatomi, produktkunskap, ergonomi, hygien, praktik på docka, praktik på modeller, återbesök, marknadföring och allmän information i att starta eget. Du får med dig ett startkit och teori till ett värde av 5500kr ink en kvalificerad härdplastutbildning.
Efter grundutbildningen på två intensiva dagar, får eleven praktisera själv på kunder inför sitt slutprov. En dag med praktik kan läggas in om intresse finns. Bilder på alla set skickas för att få bästa coaching och feedback. Minst 20 set måste vara godkända innan det är dags för slutprov. När eleven fått godkänt på slutprovet erhåller de ett certifikat att de gått "Grundutbildning i Singelfransar" hos Cosmetic Perfection.

Grundutbildning i Volymfransar

Behörighetskrav: Grundutbildning i Singelfransar.
Kursavgift: 8500kr ink moms. I priset ingår även härdplastutbildning och kurs i underfransar.
Anmälningsavgift: 3000kr betalas in för att boka din plats. Resterande belopp ska vara inbetalt senast två veckor innan kursstart.
Kurslängd: Två dagar
Startkit: Eleven får ett startkit och teorihäfte till ett värde av 4500kr.
Kursplan: Teori, Kvalificerad härdplastutbildning, produktkunskap, ergonomi, hygien, skyddsutrustning, lash designs, lagerbygge, ögonformer och praktik på två modeller.
Efter dessa två dagar ska eleven jobba hemma och skicka in bilder på volymfransar. När läraren anser att eleven är redo så bokas ett slutprov in. Efter godkänt slutprov erhåller eleven ett certifikat att den är godkänd i Volymfransar hos "Cosmetic Perfection".
Eleven kan ta kunder direkt efter avslutad utbildning.

Lash Lift (franspermanent)

Kursavgift: 4500kr ink moms och startkit.
Hos Cosmetic perfection får du lära dig jobba med mer än ett märke. Vi har teori och övning på en modell var. Efter avslutad kurs får du ditt certifikat med dig och kan börja ta kunder direkt.

Härdplastutbildning

Som ni säkert många vet så har arbetsmiljöverket skärpt sina regler när det gäller arbete med härdplaster/ cyanoakrylater. Detta innebär att alla, oavsett anställd eller egenföretagare, måste gå en härdplastutbildning för att få jobba med dessa ämnen. (kemiska arbetsmiljörisker 2014:43) Från och med december 2015 kan ni gå denna utbildning hos oss på Cosmetic Perfection.
Jag erbjuder dig som redan är fransstylist eller nagelterapeut en kurs i härdplast. Vi går igenom hur vi skyddar oss på bästa sätt. Hur vi gör egna CE-godkända utsug och du får givetvis prova på branschens alla andningsskydd.
Behörighetskrav: Inga
Kursavgift: 1500kr inklusive moms.
Anmälningsavgift 1500kr betalas in för att boka din plats.
Kurslängd: 2 timmar
Utbildningen omfattar: -Hantering av cyanoakrylater
-Skyddsåtgärder
-Skyddsutrustning
-Förebyggande av ohälsa
Kursintyg ingår!
(Arbetar du mer än 30 min/vecka med akrylater så krävs utbildningsintyg enligt arbetsmiljöverket §37e)Vid frågor och anmälan kontakta gunilla@cosmeticperfection.se eller ring oss på 036-47270