Tjänster

Hår

Vi erbjuder allt inom hårvård för dam, herr & barn. Exempelvis klipp, färg/sling och styling.

Keratinbehandling

En behandling som slätar ut ostyriga lockar och frissigt hår. Håller ca 4-5 månader. Två produkter ingår i priset.

Naglar

Vi jobbar främst med gelé i våra behandlingar. Märkena som vi använder oss av heter Akzentz och Inveray. Dessa får bara användas av proffessionellt utbildade nagelterapeuter.

Fransar

Vi förlänger ögonfransar med både singelmetoden och volymtekniken. Alla som gör en fransförlängning har olika förutsättningar för hur denna kommer att bli. Alla människor har olika antal egna fransar och eftersom vi applicerar en extra frans på varje utav dina egna fransar så är det antalet du redan bär som avgör hur många fransar du kan få. Volymfransar är en teknik där vi fäster fransar som är väldigt tunna och vi fäster sedan dessa i 2-7D effekt. Resultatet blir extrem fyllighet och är en behandling som är uppskattad av den som anser att fyllighet är viktigt.

Lash lift med keratin

En permanent fransböjning som avslutas med en vårdande keratinbehandling. Keratinet återfuktar och stärker dina fransar.

Bryn

För brynen erbjuder vi färg, formning, brow lift, vaxning eller trådning.

Vaxning

En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.

Spraytan

Vi erbjuder brun-utan-sol som sprayas på med manuell teknik. Med vår expressfärg kan du skölja av dig redan efter 2-4 timmar.

Kosmetisk tatuering

En semipermanent tatuering som bleknar med tiden. Hållbarheten varierar beroende på hudtyp. Vi erbjuder tatuering av bryn och Lashliner med manuell 3D-teknik eller Powder Brows med maskin.

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder microneedling, BB Glow, LED-ljusterapi och Facial Detox inom ansiktsbehandlingar.

Öronhåltagning

Med vårt håltagningssystem blir öronhåltagningen knappt kännbar och nästan ljudlös. När det kommer till hygien är det optimalt med sterilt förpackade patroner.